filter_list

Filter

Bundelvoordeel tot wel 25% korting

Bij veel van onze Crackstuffers Buttpluggen krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bezig met laden...
visibility

Anaal plug Depth Trainer 30 mm

Anaal plug Depth Trainer, de ultieme toy als je heel erg diep wilt gaan. Een echte Tool voor mannen deze Depth Trainer van Crackstuffers.

69,85

visibility

Anaal plug Depth Trainer 40 mm

Anaal plug Depth Trainer, de ultieme toy als je heel erg diep wilt gaan. Zacht en flexibel, maar toch sterk en duurzaam en betrouwbaar....

85,75

visibility

Anaal plug Depth Trainer 50 mm

Anaal plug Depth Trainer, een echte Tool voor mannen. De Crackstuffers dildo en buttplug zijn gemaakt van zijdezacht en flexibel blauw...

98,35

visibility

Anaal plug Depth Trainer 60 mm

Anaal plug Depth Trainer, de ultieme toy als je heel erg diep wilt gaan. Deze anale slang van Crackstuffers kan je bijna geen plug meer...

131,48

visibility

Anaal plug Depth Trainer 70 mm

Anaal plug Depth Trainer van Crackstuffers. Deze anale slang kan je bijna geen plug meer noemen, het is gewoon een beest.

129,25

visibility

Anaal plug Depth Trainer 80 mm

Crackstuffers Depth Trainer, een echte Tool voor mannen. Deze anale slang kan je bijna geen plug meer noemen, het is gewoon een beest.

152,45

visibility

Buttplug Large Goose Plug

Crackstuffers Large Goose Butt Plug. De Crackstuffers Anaalplug uit de Gooseneck-serie heeft de ultieme vorm om je optimaal plezier te...

53,50

visibility

Buttplug Large Tree

Buttplug Large Tree van het merk Crackstuffers . Deze Tools zijn ontworpen om je langzaam en pijnloos op te rekken tot ongekende hoogten....

127,95

visibility

Buttplug small Tree

Buttplug small Tree. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.

74,95

visibility

Large Missile dildo

Large Missile dildo van Crackstuffers. De Crackstuffers dildo en buttplug zijn gemaakt van zijdezacht en flexibel blauw vinyl dat enorm...

74,50

visibility

Large Plain Truncheon

Large Plain Truncheon. Een echte Tool voor mannen deze Crackstuffers Anaal Dildo

96,05

visibility

Large Plug

Crackstuffers Large Plug. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.

42,29

Laad meer

Het nieuwe zwart is ....... Blauw

Toys zijn voor Boys - Crackstuffers zijn voor Mannen
Crackstuffer dildo's en buttpluggen hebben de juiste vorm voor jou. Alle Crackstuffer dildo's zijn zacht en warm, hebben geen scherpe randjes, of ribbels waar je de tranen van in je ogen krijgt.
Deze Anaal Tools zijn ontworpen om je langzaam en pijnloos op te rekken tot ongekende hoogten. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.
De dildo's van Crackstuffers zijn erg geliefd in de homo-scene omdat het kwalitatief goede dildo's zijn. De meeste dildo's zijn in meerdere maten leverbaar, zodat je kont langzaam kan wennen aan het formaat.
 

Onderhoud Crackstuffers

De Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl rubber en met het juiste onderhoud kan je er jaren plezier van hebben. Gebruik alleen een glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis. Gebruik geen glijmiddelen als Crisco, Slam Dunk, Aqueous Cream, Boy Butter etc. De olie in die producten tasten het materiaal aan waardoor het afbrokkelt. J Lube en X Lube mag wel worden gebruikt.
Reinig je crackstuffer niet in afwaswater, was hem met een lauw warm sopje en droog hem daarna goed af en bewaar hem donker. Zorg dat ze niet direkt contact hebben met andere toys. De vervelende eigenschap van de crackstuffers is dat ze zweten na de productie, hierdoor ontstaat er een olieachtige aanslag, deze kan verwijderd worden met een sopje van lauw warm water en Dreft.


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops