filter_list

FilterBezig met laden...
visibility

Blown Glas Basic Curve Dildo

Blown Glas Basic Curve Dildo. Deze transparante dildo gemaakt van hoogwaardig borosilicate glas is bestand tegen extreem hete- en koude...

41,64

visibility
shopping_cart

Icicles No. 5 Glas dildo

Icicles No. 5 Glas dildo, handgemaakte transparante glas dildo met blauwe spiralen en stevige voet.

21,95

visibility
shopping_cart

Glas dildo Icicles No. 18 Drive Me Crazy

Glas dildo Icicles No. 18 Drive Me Crazy. Deze luxe elegante, handgeblazen glas dildo met verrassende details maakt je sprakeloos.

48,38

visibility

Glas anaal dildo Icicles No. 2

Glas anaal dildo Icicles No. 2 een eenvoudige maar toch elegant, handgeblazen anaal kogelstaaf dildo. Uniek en gemaakt to play hard !

21,45

visibility

Glasdildo Icicles no. 24

Glasdildo Icicles no. 24, elegante handgeblazen glas dildo met verrassende details. Elk handgeblazen Iclicle glas is uniek en gemaakt to...

46,63

visibility
shopping_cart

Glas dildo Icicles No. 29

Glas dildo Icicles No. 29, handgemaakte transparant lichtgebogen blauwe dildo. Iedere handgeblazen Icicle glass wand is uniek en gemaakt...

41,95

Hoe gebruik je een glas dildo

Glazen dildo's winnen nog immer aan populariteit. Niet in de laatste plaats vanwege het fraaie uiterlijk in combinatie met het zachte en gladde oppervlak. Het glijvermogen van een glazen dildo wint het ruimschoots van zijn kunsstoffen soortgenoten.
Of het nu gaat om met siliconen bekleedde oppervlakken alsook de PVC soorten. Zelfs geribbelde of van noppen voorziene glazen dildo's zijn over het algemeen stukken aangenamer, zeker wanneer je glijmiddel gebruikt.
Glazen dildo's zijn over het algemeen gemaakt van de duurzaamste glassoorten, waardoor ze geschikt zijn om te verwarmen in water (zoals glazen ovenschalen) of juist even in de vriezer voor een ijskoude beleving. Vermijdt wel te extreme temperatuur verschillen, dus niet van heel koud ineens naar heel heet. Kortom Glas is een veilig en stevig materiaal, maar bij vallen dien je de glazen dildo nauwkeurig te controleren op breuk of barst.
Bij glazen dildo's strijden schoonheid, functionaliteit en sensualiteit om voorrang. Veel dildo's van glas hebben een uitgesproken aantrekkingskracht juist vanwege hun vaak eenvoudige schoonheid.
Het gebruiksgemak en het reinigingsgemak zijn bijzonder aansprekend, immers schoonmaken van een lovetoy kan een complexe bezigheid zijn. Glas daarentegen laat zich gemakkelijk reinigen en onderhouden. Een goed onderhouden glasdildo gaat een levenlang mee.
Voordat je de glazen dildo in gaat brengen laat je hem natuurlijk eerst even over je lichaam dwalen, masseer je schouders ermee. Verwen je penis, breng glijmiddel aan. Afhankelijk van de plaats van gebruik kun je kiezen voor het best geschikte glijmiddel. Watergedragen glijmiddel is onder de douche een minder voor de hand liggende keuze. Gebruik je de dildo in bed dan volstaat een glijmiddel op waterbasis prima. De mogelijkheid om gelijk welk glijmiddel dan ook te gebruiken is een bijkomend voordeel van de glazen dildo ten opzichte van zijn soortgenoten.
Eenmaal ingebracht bepaal jij het verdere verloop, wil je eerst genieten van het gevoel van een gevulde anus of wil je gelijk de sensatie ervaren van de streling van je prostaat. Dit is helemaal aan jou om te bepalen, ben je toe aan iets meer beweeg de dildo dan in zachte ritmische bewegingen op en neer. bouw het ritme en de kracht op tot een ongekend orgasme.

Temperatuur spelletjes

Het grote voordeel van een dildo van glas is de mogelijkheid om te spelen met temperatuur verschillen. Natuurlijk kun je met normale dildo's en warming glijmiddelen enigszins temperatuur verschillen creëren, maar geloof ons, deze vallen in het niet bij de ongekende sensaties van wisselende warme en koude glazen dildo's. Beweeg een koude of juist warme dildo over de clitoris of penetreer met een soepele beweging je zelf of je partner met een ijskoude verrassing. Natuurlijk ben je zo verstandig om altijd van te voren de temperatuur te testen bijvoorbeeld op je onderarm. Wees je bewust dat een te extreme temperatuurswissel barsten of scheuren kunnen veroorzaken in je glazen dildo. Dus vermijdt dit dus te allen tijde. Gebruik indien je snel wilt wisselen tussen de temperaturen liever 2 glazen dildo’s. Warm je dildo langzaam op, dus nooit vanuit de vriezer in warm water leggen, maar laat hem eerst op kamer temperatuur komen. Gebruik heet water uit de kraan en laat de dildo 10 minuten opwarmen (ondergedompeld) in een schaal, giet de helft van het water af en neem voorzichtig de dildo uit de schaal. Test altijd of de dildo niet te heet is.
 
Ongeacht welke temperatuur je wilt hebben, zorg altijd dat je dildo terug is bij de basis waarde, d.w.z. op kamertemperatuur is. Leg hem dan bijvoorbeeld in de koelkast, na een minuut of 10 is deze dan wel lekker koud. Wil je het nog extremer leg hem dan een kleine 20 minuten in de vriezer. Voordat je hem eventueel inbrengt eerst weer op je onderarm testen

Hoe bewaar je je buttpluggen (en andere sex toys)

Het is erg belangrijk om je diverse toys niet bij elkaar te bewaren. De verschillende materialen kunnen samen een scheikundige reactie aangaan. Bewaar dus altijd je seksspeeltjes zo dat ze absoluut niet met elkaar in aanraking kunnen komen.  Pas wanneer je zeker bent dat de materialen gelijk aan elkaar zijn kun je ze samen in één doos bewaren, maar zorg dat ze niet in directe verbinding met elkaar kunnen komen. (zo voorkom je verkleving en dus vernieling van je love toys.)
Natuurlijk zijn je speeltjes schoongemaakt en ontsmet en eventueel (indien van toepassing) behandeld met talkpoeder, zo heb je lang plezier van de love toys.
 
Basispunten zijn;
Reinig toys altijd voordat je ze opruimt, bijvoorbeeld met de toy reiniger Mister Clean 200ml
Inspecteer toys op schade wanneer je ze opbergt.
Bewaar elke toy apart.
 
Bewaar speeltjes nooit samen.
Laat de speeltjes elkaar nooit raken.
Laat schoongemaakte speeltjes zeer goed drogen, alvorens op te ruimen.


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops