filter_list

Filter

Bundelvoordeel tot wel 25% korting

Bij veel van onze Crackstuffers Buttpluggen krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis


Groot assortiment dildo's voor mannen

Het assortiment van mannendildo’s is bijna te uitgebreid om op deze plek helemaal te beschrijven. Er zijn dildo’s die zo lang zijn dat ze ver in het darmkanaal ingebracht kunnen worden.
En er zijn anaal dildo’s die voorzien zijn van een zuigvoet, (plaats op een gladde en schone ondergrond voor goede hechting) zodat je je handen beschikbaar hebt voor andere heerlijke bezigheden.
Voorts zijn ze er met ballen, de ballen verzorgen dan extra stimulatie van je perineum. Ze zijn er voor gebruik alleen, of in een voorbindharnas om samen te genieten.
Opblaasbare dildo’s van latex, zodat je de anus kunt trainen en laten wennen aan een groter formaat dildo en of penis.
Ook zijn ze er in setjes in verschillende maten voor beginners en gevorderden om je nog verder op te rekken.
En natuurlijk zijn er diverse topmerken vertegenwoordigd in onze shop, zoals All Black, TSX Toys, Domestic partner, en nog vele andere veilige en goede merken. Kijk hier voor het gehele assortiment mannen dildo's

Zorg er altijd voor dat je met het gebruik van anaaldildo’s zeer hygiënisch en zorgvuldig omgaat. Je darmkanaal is gevoeliger voor en heeft van nature minder weerstand tegen infecties en SOA’s.

Hoe bewaar je je dildo

Het bewaren van je dildo (wanneer ze niet in gebruik zijn) is minstens zo belangrijk als het reinigen van de dildo. Je hebt vaak verschillende materialen voor de diverse seksspeeltjes. Aan een anaalplug worden immers  heel andere eisen gesteld dan aan een penisring, dit geeft dus andere materiaal eisen.
Heel globaal komt het er op neer dat je sowieso de seksspeeltjes onderling niet met elkaar in aanraking moet laten komen. Geef dus elk seksspeeltje een eigen zakje o.i.d.
Daarnaast is het zo dat de diverse materiaal soorten chemisch op elkaar of hun directe omgeving kunnen reageren, zonder dat ze elkaar hoeven te raken.
Dit fenomeen doet zich relatief vaak voor bij buttpluggen en dildo’s, omdat deze vaak een soepele buigzame uitvoering hebben. Hou dus de diverse materiaal soorten van elkaar gescheiden.

Wil je lang plezier hebben van je dildo bewaar hem dan zorgvuldig en altijd gereinigd!
Meer weten over hoe bewaar je dildo's

Hoe reinig je je dildo

Zorg altijd voor een schone dildo, reinig grondig na gebruik en spoel of neem het af voordat je hem weer gebruikt. Het enige dat je nodig hebt voor algehele reiniging is warm water een geschikte toycleaner en keukenrol of een niet pluizige doek.
Verleng de levensduur van je dildo door hem zorgvuldig te onderhouden!
Meer weten over hoe reinig je dildo's


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops