filter_list

Filter

Bundelvoordeel tot wel 25% korting

Bij veel van onze anaal haken krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Stalen Anaalhaak 24cm

Stalen Bondagehaak. Een speeltje voor sidderende bondage spelletjes. Geschikt voor Male en Female. Voor anaal en vaginaal gebruik.

52,16

visibility

Stalen anaalhaak

Stalen bondage haak. Voor de extreme bondage spelers hebben wij deze bondagehaak in het assortiment opgenomen. Gebruik deze haak alleen...

17,95

visibility
shopping_cart

Stalen bondage anaalhaak

Stalen bondage anaalhaak. De haak kan je vaginaal en anaal gebruiken, gebruik de haak niet om iemand op te takelen.

36,95

visibility
shopping_cart

Elektro sex anaalhaak

Elektro sex bondage haak - Rimba. Elektrische bondage haak voor flitsende anale bondage, geschikt voor Male en Female slachtoffers.

105,95

Ben je toe aan een nieuw en opwindend BDSM attribuut

Ben je toe aan een nieuw en opwindend BDSM attribuut in je spel of je speelkamer? Zoek je iets om je sub te laten kronkelen van genot? Of is het puur en alleen om je eigen heerlijke seks fantasieën te bevredigen? Met een anaal haak is het mogelijk om zowel je slaaf als jezelf in opperste staat van lust en begeerte te brengen. Ontdek hoe bij de  eerste aanraking van het koude staal de vlammen uit slaan,  weldra gevolgd door de meest opwindende sensatie van het koude staal tegen de warme huid en in je anus.

De mogelijkheden van de anaalhaak

De vorm van de anaalhaak is zo ontworpen dat bij vrijwel iedere sub zonder problemen de bondage haak ingebracht kan worden in de endeldarm. De slaaf zal de ingebrachte anaalhaak zo bewegingsloos mogelijk willen houden. Bij elke beweging van het lichaam van de sub zal dit onverbiddelijk een reactie van de stijve anaalhaak oproepen. De anaalhaak is heel goed te bevestigen met bondage touw. Dit kun je uitbreiden tot een gehele lichaamsbondage waar de anaalhaak deel van uitmaakt. Voor veel BDSM slaven zal het dragen van de anaalhaak het ultieme bewijs zijn dat ze gehoorzaam, stil  en onbeweeglijk kunnen zijn wanneer de meester hun dit opdraagt. 

Hoe gebruik je een anaalhaak

Wees ervan verzekerd dat er aan de anaalhaak geen scherpe hoeken of beschadigingen zitten, die de sub zouden kunnen verwonden. Aan het uiteinde van de anaalhaak moet een min of meer  grote of kleine bol zitten, die ingebracht er voor zorgt dat er geen beschadigingen aan de endeldarm kunnen optreden (gebruik voor het inbrengen een glijmiddel). Het andere uiteinde moet zijn voorzien van een ring o.i.d. waardoor bondage touw is te halen om de anaalhaak op zijn plek te houden. De anaalhaak kan nu middels lichaams bondage worden bevestigd. Of aan een haak in het plafond, muur of iets soortgelijks. Natuurlijk is het ook mogelijk om de sub verantwoordelijk te laten zijn voor de eigen bewegingen door het touw vast te maken aan zijn arm of been. Nu kan de meester doorgaan met het bewerken van de slaaf met zweep, flogger of wat voor martel of streel werktuig dan ook. Hij of zij is er immers van verzekerd dat de sub zo stil mogelijk zal blijven liggen of staan.

Vergeet nooit het gebruik van ruim voldoende glijmiddel bij anaal play. Siliconen gedragen glijmiddelen verdienen hier de voorkeur, omdat siliconen een dun beschermlaagje leggen tussen de anaalhaak en de endeldarm. Hierdoor wordt op de best mogelijke manier irritatie tussen de ingebrachte anaalhaak en de darmwand voorkomen. Siliconen drogen nooit op en irriteren de huid maar zelden. Het is hypo-allergeen, condoom en latex vriendelijk en is waterbestendig. Dit maakt het mogelijk om de anaalhaak te gebruiken tijdens spetterende water BDSM sessies.
Bij het spelen met een metalen anaalhaak raden wij altijd siliconen gedragen glijmiddel aan.

Het veiligheids aspect en de anaalhaak

Voordat je de anaalhaak inpast in het te spelen BDSM spel moet je je ervan vergewissen dat de te gebruiken vorm van de anaalhaak overeenkomt met het te spelen spel. Dit komt er kort gezegd op neer dat je voordat je een stevige BDSM sessie start, samen met je sub goed hebt gekeken naar de mogelijkheden en toepasbaarheden van anaalhaak en spel. Breng de anaalhaak in bij je sub en kijk hoe de anaalhaak zich beweegt, veroorzaakt hij pijn , zit hij goed in de endeldarm, moeten er speciale voorzorgmaatregelen worden genomen? Lees eventuele instructies en andere wetenswaardigheden goed door.

Wees er zeker van dat de anaalhaak alleen maar gebruikt wordt wanneer je slaaf op de buikzijde of op de zij ligt. Laat je sub nooit zitten of op de rug liggen tijdens het dragen van de anaalhaak. Zo voorkom je dat de anaalhaak te diep in het lichaam dringt en of er schade wordt berokkend aan het onderlichaam. Bovendien is het monitoren van de positie van de anaalhaak heel erg belangrijk, zo zie je gelijk wanneer de stand van de anaalhaak veranderd en kun je voorkomen dat er pijnlijke en gevaarlijke situaties ontstaan. Goed overzicht zorgt ervoor dat anaal play met de anaalhaak leuk en veilig blijft.
Je moet de anaalhaak en het juiste gebruik er van leren, net als bij het gebruik van zwepen in het BDSM spel moet je ook van de anaalhaak weten hoe hij zich gedraagt en welke bewegingen je slaaf kan maken zonder schade toe te brengen aan zijn of haar lichaam. Kort gezegd komt het er op neer dat Dominant en Slaaf elkaar blindelings moeten kunnen vertrouwen. Welke bewegingen mag en kan de slaaf maken tijdens het spel met de anaalhaak. En onthoudt dat de Meester steeds de baas is en dus ook de grootste verantwoordelijkheid heeft voor het welzijn van zijn sub.
 

 


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops