filter_list

Filter

✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis


Prostaat stimulator Nexus

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Prostaat stimulator Aneros

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Prostaat stimulator Rocks off

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Prostaat stimulator metaal

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Voordelige Prostaat stimulator

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Alle Prostaat stimulators

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Vindt de perfecte Prostaat stimulator bij Alles voor Mannen.

De Prostaat wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd, deze klier ligt vlak tegen het darmkanaal aan. Dit verklaart waarom bij anale penetratie en stimulatie het bereiken van een zeer intens orgasme gemakkelijk plaats vindt. In sommige gevallen zelfs zonder stimulatie van de penis.
Prostaat stimulators zijn anatomisch vormgegeven, juist gericht op het goed en veilig stimuleren van je P-spot.

Hoe gebruik je een Prostaat stimulator.

Vaak is het zo dat er al is geëxperimenteerd met vingers of kleine buttpluggen en dat de behoefte is ontstaan aan een wat gerichter massage apparaat. En dan wordt je al snel overweldigd door de enorme keus. Zo zijn er massage stimulators in vele maten, soorten en materialen en dan ook nog met of zonder vibratie.
En of dat nog niet genoeg is kun je vaak ook nog kiezen tussen simpele vibratie of een P-spot vibrator met pulse standen.
Nu is het niet per se zo dat een beginner op het gebied van anale penetratie zou moeten gaan voor de allerkleinste prostaat stimulator. Immers des te kleiner de stimulator des te minder de kans dat deze gelijk je P-spot beroerd.
Verder is het zo dat de vormgeving onderling ook nogal verschilt de Ebony Prostaat massage vibrator heeft ook nog een perineum stimulator met puntjes. De Aneros Progasm Ice heeft zelfs een Kundaline stimulator. Deze drukt op  een in de accupunctuur bekend punt vlak onder het staartbotje. De druk van deze nieuwe toevoeging geeft een extra sensatie.
 


We kunnen dus stellen dat het smallere formaat van de P-spot stimulator weliswaar de Prostaat moeilijker vindt, maar bij stimulering een intensere beleving geeft dan de wat grotere modellen. Eén en ander zal dus afhangen van ervaring en persoonlijke beleving.
Voorts zul je een beslissing moeten nemen of je een prostaatstimulator wilt met vibraties of juist zonder. Ben je ervan overtuigt dat je geen extra impulsen of vibraties nodig hebt dan kies je voor een simpele stimulator, de keus gaat dan alleen tussen de maat en vorm. Wil je ook stimulatie van je perineum dan moet je kiezen tussen een meer of minder gladde perineum stimulator aan je Plug of juist voor een bal (of2) op een steeltje. Bedenk bij het nemen van een vibratie mogelijkheid op je Prostaat stimulator, dat het heel simpel is de vibratie uit te zetten. Maar dat het onmogelijk is om deze functie aan te zetten wanneer hij niet beschikbaar is op je stimulator.
Welke uitvoering je ook kiest, hij zal ingebracht moeten worden om ervan te kunnen genieten. In principe zal het inbrengen van welke vorm van stimulator of plug  gelijk zijn.
Gebruik altijd ruim voldoende glijmiddel zoals MrB lube op waterbasis en breng dit aan op de Toy en in je lichaam (wij verkopen lube shooters, voor het gemakkelijk inbrengen van glijmiddel).

Ben je nieuweling op het gebied van anaal spelletjes neem dan ruim de tijd en begin klein. Buig over de tafel, bed of stoel en breng de toy rustig in je anus in. Eventueel kun je ook op je rug op bed gaan liggen met opgetrokken knieën en breng in.
Eenmaal ingebracht kun je bewegingen, die je maakt met je handen over de buitenste delen van de stimulator, voelen voortzetten diep in je anus en bij je prostaat. Begin rustig om te ontdekken hoe je het moet doen en wat het lekkerst voelt.
Vaak is het zo dat het als zeer opwindend wordt ervaren om druk uit te oefenen op de stimulator en hem wat op en neer te laten bewegen, waarbij de plug als het ware je prostaat streelt. Ontdek wat voor jou het beste werkt en hoe je zelf je orgasme kunt versnellen en of uitstellen.

Mannen die al langer bekend zijn met prostaat stimulators hebben inmiddels uitgevonden hoe ze een ‘handsfree’orgasme’ kunnen bereiken door het aan- en ontspannen van de bekkenbodem spieren in combinatie met het controleren van de kringspier en het bewegen van het lichaam.
De meest geschikte Prostaat stimulators hiervoor vind je in de Aneros serie, deze zijn zonder uitzondering uitermate geschikt voor het handsfree masturberen. Je hebt bij deze serie bovendien ruim keus in diverse uitvoeringen en kleurstellingen.

The Bottom line bij dit alles is, probeer niks te overhaasten, neem je tijd om te ontdekken welke prostaat stimulator het beste past bij jouw wensen. Dat kan natuurlijk betekenen dat je niet gelijk de best denkbare, anatomisch voor jou meest geschikte Toy hebt gevonden. Soms wil je een maatje meer of juist minder.
Je kunt het eerst proberen met een voordelig geprijsde prostaat stimulator. Je zult hoe dan ook de beste Prostaat stimulator voor jou en invulling van al je wensen vinden bij Alles voor Mannen.

Hoe bewaar je je prostaat stimulator (en andere sex toys)

Het is erg belangrijk om je diverse sexspeeltjes niet bij elkaar te bewaren. De verschillende materialen kunnen samen een scheikundige reactie aangaan. Bewaar dus altijd je seksspeeltjes zo dat ze absoluut niet met elkaar in aanraking kunnen komen.  Pas wanneer je zeker bent dat de materialen gelijk aan elkaar zijn kun je ze samen in één doos bewaren, maar zorg dat ze niet in directe verbinding met elkaar kunnen komen. (zo voorkom je verkleving en dus vernieling van je love toys.)
Natuurlijk zijn je speeltjes schoongemaakt en ontsmet en eventueel (indien van toepassing) behandeld met talkpoeder, zo heb je lang plezier van de love toys.
 
Basispunten zijn;
Reinig je prostaat stimulator altijd voordat je hem opruimt, bijvoorbeeld met de toy reiniger Mister Clean 200ml
Inspecteer je prostaat stimulator op schade wanneer je hem opbergt.
Bewaar elke toy apart.
 
Bewaar seksspeeltjes nooit samen.
Laat de speeltjes elkaar nooit raken.
Laat schoongemaakte speeltjes zeer goed drogen, alvorens op te ruimen.

Meer weten over hoe bewaar je prostaat stimulators
Meer weten over hoe reinig je prostaat stimulators


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops