filter_list

Filter

✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Stalen enema buttplug

Prachtige Chroom stalen enema plug, met opening voor het inbrengen van vloeistoffen of glijmiddel tijdens het dragen.

29,95

visibility
shopping_cart

Glycerine spuit 100cc

Glycerine spuit 100cc - Rimba. Een echt collectie item. Hoogwaardig gepolijst metaal. Ook te gebruiken in combinatie met catheters.

43,45

visibility
shopping_cart

Douche adapter

Deze douche omstel kraan/ adapter kan geïnstalleerd worden in de douche zodat zowel een gewone douchekop als een anale douche aangesloten...

13,95

visibility

Master Series - Deluxe Enema Set - Black

Rubberen zak met een inhoud van ruim 3,5 liter en een rubber slang van ruim 2 meter, wordt geleverd met 4 verschillende kanules.

94,50

visibility
shopping_cart

Klysma spuit van glas

Echt glazen klysma spuit. Wordt geleverd met slang. Gewoon leuk om in je assortiment te hebben.

19,95

visibility

Zachte rubber klysma spuit 230ml

Zachte rubber klysma spuit, een eenvoudige rode anaaldouche voor een snel en eenvoudig gebruik.

7,95

visibility
shopping_cart

Zwart plastic anaal douchekop

Zwart plastic anaal douchekop - Mister B. Klassieke anaal douchekop, past op gangbare sanitair slangen.

9,95

visibility

Zachte silicone klysma spuit 300ml

Zachte silicone klysma spuit 300ml. Zwarte anaaldouche.

7,95

visibility
shopping_cart

Intiem douche zonder slang

Intiem douche zonder slang - Rimba. Silicone douchekop met 5 stimulatiekogels, deze intiem douche anaal dildo kan je rechtstreeks op je...

15,95

visibility
shopping_cart

Anaal douche Locker Room blauw 17cm - Sport Fucker

Anaal douche Locker Room blauw 17cm - Sport Fucker. De klassiek anaal douchekop gemaakt van platinum silicone.

19,96

Anaal douche

Een Anaal douche of klysma set is een bijna onmisbaar attribuut om jezelf grondig voor te bereiden op anale seks. Of je nu voorbereid wilt zijn op anale seks met een partner of puur voor jezelf en je anale toy, het reinigen van je endeldarm verhoogt enorm de lust en het gevoel van welbevinden, zodat je geheel ontspannen bent. Immers met een gereinigde darm hoef je niet bang te zijn voor kleine ongelukjes en het verhoogt de hygiëne aanzienlijk. Er zijn diverse anaal douches die een grondige reiniging garanderen en tevens een uitstekend anaal speeltje zijn. Het zorgvuldig reinigen is zeker van belang wanneer je doet aan Rimmen.
 

Het hoe en waarom van een anale douche

Anaal douches zijn er in zeer eenvoudige uitvoeringen tot douches welke al dan niet standaard aangesloten kunnen zijn op je bestaande douchekraan. Ze zijn allemaal bedoeld om je endeldarm grondig te reinigen, door water in te brengen en dit langs natuurlijke weg te doen afvloeien. Het verdiend hierbij aanbeveling om hierbij ook gebruik te maken van een toilet. Het spoelen, het water inbrengen in je anus kan heel goed ingepast worden in het voorspel, er zijn diverse vormen van douches die dit mogelijk maken. Gebruik warm water voor extra opwindende en secure reiniging.
Ben je beginner op het gebied van anale seks en anale reiniging dan kun je eerst volstaan met een simpele ballonspuit. Vul deze met handwarm water schroef het anale opzetstuk er op, breng in je anus in en knijp de ballon leeg in je endeldarm. Zorg dat je het uitlopende water op de meest hygiënische manier kunt opvangen (bijvoorbeeld het toilet).
Een ballonspuit laat zich eenvoudig reinigen onder de kraan. Schroef het mondstuk los en vul de ballonspuit met water, gooi hem leeg en herhaal de procedure, het gebruik van een toy-cleaner is zeker aan te raden. Spoel ook het mondstuk goed af onder de kraan en laat er water en cleaner doorheen lopen. Droog daarna zorgvuldig af met een niet pluizige doek. Rubberen spuiten kun je het beste behandelen met een weinig talkpoeder voor het onderhoud.
Een andere manier om je ballonspuit te reinigen is: Schroef het mondstuk op de ballon en knijp de ballon samen. Hang het mondstuk in een kom met water en laat de ballon zich volzuigen met water, ondertussen de ballon weer naar de oorspronkelijke vorm terug laten komen. Doe ook dit verschillende keren met gebruik van een cleaner of ander ontsmettingsmiddel. Als laatste steeds met schoon water. Nadrogen. Ook nu een rubberen ballon verzorgen met talkpoeder.
 

Hoe gebruik je de douche

Natuurlijk heb je de douche voor de eerste ingebruikname gereinigd zoals hierboven beschreven. Vul de ballonspuit met warm water. Verdeel een anaal glijmiddel over het mondstuk en de ingang van je anus. Breng het anale opzetstuk voorzichtig in. Knijp de ballonspuit leeg in je endeldarm, zittend op het toilet gaat dit prima en wordt het water netjes opgevangen en afgevoerd. Hou het ingespoten water zolang in tot je een natuurlijke drang tot ontlasten krijgt. Laat alles weglopen in het toilet. Op deze manier wordt het onderste gedeelte van je endeldarm goed gereinigd en worden eventuele resten darminhoud goed weggespoeld. Oefen hierbij niet teveel kracht uit op de ballon, zeker niet wanneer je voor het eerst een darmreiniging uitvoert.  Herhaal dit eventueel totdat het water schoon en helder is. Spoel eventueel na enkele anaaldouches het toilet door om er zeker van te zijn dat het uitgescheiden water nu helder is. Neem je tijd om uit te vinden wat voor jou de beste manier van darmspoeling is.
Bij gebruik van een anaaldouche moet je je er altijd van vergewissen dat het in te brengen water de juiste temperatuur heeft, te warm en ook te koud water kunnen je darmen irriteren en zelfs beschadigen.
Wanneer gebruik ik de anaaldouche.
Ongeveer 1 uur tot 45 minuten voordat je het anaalspel wilt beginnen, neem je een anaaldouche. Je reinigt immers niet de gehele darm, maar enkel het laatste stukje. Deze tijd zou voldoende moeten zijn om een hygiënisch en schoon spel mogelijk te maken. Je kunt na de anaaldouche gelijk al wat extra anaal glijmiddel met een lubeshooter inbrengen en je kringspier voorzien van glijmiddel. Dit alles bereidt je lichaam voor op anale seks. Dit is belangrijk omdat je anus en endeldarm zelf geen enkel glijmiddel aanmaken, maar een goede glijomgeving wel zeer gewenst is om niets te irriteren of te beschadigen. En hier geldt ook dat je bij het ervaren van pijn in je anus gelijk stopt met het inbrengen van anale toys, totdat je weet wat dit veroorzaakt, en los dat eerst op. We zijn ons ervan bewust dat dit alles toch een hele To Do lijst is, maar je wilt elk moment kunnen genieten van anale seks, ook de dag erna.
Rest ons nog het verschil aan te duiden tussen een anale douche en een enema set. Over het algemeen is het zo dat een anale douche relatief weinig water kan bevatten, ongeveer gemiddeld zo’n 350ml. Het zijn voornamelijk ballonspuiten of iets soortgelijks, goed met de hand te bedienen en te controleren.
Enema sets zijn over het algemeen groter en zijn vaak voorzien van een zak of ander reservoir en werken ook vaker op zwaartekracht, zo is er de Klysma Set van Artsana en zelfs een reis klysma set voorzien van een lange slang met mondstuk. Hang het reservoir hoog breng het mondstuk in spoel met circa 2 liter water per keer.
Je vindt bij Alles voor Mannen diverse anale douches, ballon spuiten,  enemasets en Sport Fucker Locker Room Hose’s in diverse maten, Siliconen Intiem douche zonder slang van Rimba. Metalen anale douchekoppen om (semi) permanent aan te brengen op je douche systeem. In principe is het zo dat een langer anaal mondstuk ook hoger in je darm reikt en dus ook dieper kan reinigen.
Verder zijn natuurlijk ook de in te brengen kracht van het water van invloed. Kortom je moet gewoon wat experimenteren met de diverse wijzen van anale reiniging om datgene te vinden wat voor jou het beste werkt.
 

Spoelen met doucheslang

Anaal spoelen is dé manier om te zorgen dat je tijdens anale seks geen ontlasting tegenkomt. Een darmspoeling kan op verschillende manieren.
De snelste manier om te spoelen is met een doucheslang: draai de sproeikop eraf en maak het uiteinde van de slang goed schoon voor gebruik
Het meest hygiënische is om op de slang een opzetstuk of spoelstaaf te draaien. Zo komt de doucheslang zelf niet in aanraking met je anus.

Algemene tips voor anaal spoelen

Probeer voordat je gaat spoelen, eerst op het toilet je darm leeg te poepen 
Was je handen en gebruik schoon gereedschap
Lauwwarm water maakt het spoelen makkelijker en prettiger. Om beschadigingen te voorkomen mag de waterdruk niet te hoog zijn. 
Spoel niet met laxeermiddelen of zeep, deze irriteren je slijmvliezen. Dit kan pijnlijk aanvoelen
Breng glijmiddel aan in je anus en op de spuitmond van de slang
Ontspan je kringspieren en breng de spuitmond voorzichtig enkele centimeters naar binnen 
Laat per spoelbuurt het water langzaam naar binnen stromen, totdat je endeldarm gevuld aanvoelt
Ontspan daarna boven de wc je kringspier en laat het water met ontlasting naar buiten lopen
Herhaal dit een aantal keer totdat het water dat naar buiten loopt schoon is

Opzetstukken, handpompjes en klysma’s 

Wij hebben verschillende opzetstukjes (spoelstaven) te koop die je op de doucheslang kunt draaien
Ook verkopen wij verschillende soorten handpompjes, die je met water kunt vullen. Deze zijn ook heel handig om mee te nemen op reis 
Ook handig voor op reis zijn klysmasetjes.


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops