filter_list

Filter

Bundelvoordeel tot wel 25% korting

Bij veel van onze Penis- en balringen krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Sport Fucker Half Guard Cock Ring yellow

De Sport Fucker Half Guard Cock Ring yellow is het nieuwe model

18,95

visibility

Sport Fucker half pipe Rood

Rode Half pipe van Sport Fucker, deze penis en bal ring is origineel en sterk

20,95

visibility
shopping_cart

Vibrator penisring met balzak splitser

Deze penisring met balzaksplitter en clitoris vibrator is een echte 3 in 1 minivibrator met mega krachten. De penisring en balzaksplitter...

13,95

visibility
shopping_cart

Sport Fucker Half pipe black

De Half Pipe is meer dan een gewone Cockring, het design is uniek en baanbrekend voor wat betreft de vormgeving en draagcomfort.

22,95

visibility
shopping_cart

Sport Fucker Energy Ring zwart

Ben je liefhebber van CBT (afkorting van Cock and Ball torture). Dan zie je natuurlijk gelijk de martel mogelijkheden van de Energy Ring.

16,95

visibility

Sport Fucker Energy Ring Neon glow

De penis ring heeft 3 hoofd ringen en 2 ringen geplaatst aan beide zijkanten. Hierdoor ben je in staat om de Energy ring op verschillende...

16,95

visibility
shopping_cart

Sport Fucker Energy Ring rood

De Energy Ring Rood is Sport Fucker's allernieuwste penis en ball toy met ongekende mogelijkheden.

15,95

visibility
shopping_cart

Sport Fucker Energy Ring transparant

De Energy Ring Transparant is Sport Fucker's allernieuwste penis en ball toy met ongekende mogelijkheden. De penis ring heeft 3 hoofd...

16,95

visibility

MALESATION Force Cock & Ball Ring

MALESATION Force Cock & Ball Ring, een dubbele penis en balring om je te helpen de erectie groter en je prestaties nog beter te laten...

12,95

visibility
shopping_cart

OPTIMALE C-Ring Thick 35mm Slate

OPTIMALE C-Ring Thick 35mm Slate. Deze Cockring is de meeste perfekte op dit moment verkrijgbaar op de markt, hij houdt je penis stijf en...

10,95

visibility
shopping_cart

OPTIMALE C-Ring Thick 40mm Slate

OPTIMALE C-Ring Thick 40mm Slate. Deze Cockring is de meeste perfekte op dit moment verkrijgbaar op de markt, hij houdt je penis stijf en...

14,23

visibility
shopping_cart

OPTIMALE C-Ring Thick 40mm zwart

OPTIMALE C-Ring Thick 40mm zwart. Deze Cockring is de meeste perfekte op dit moment verkrijgbaar op de markt, hij houdt je penis stijf en...

13,95

Laad meer

Hoe gebruik je een cock-ring of penisring

Het gebruik en het dragen van een cockring is simpel. De ring moet aangesloten zitten maar mag zeker niet te strak zitten. Zorg er altijd voor dat de bloedtoevoer niet afgesloten wordt.
Het aanbrengen is heel eenvoudig: bevochtig de binnenkant van de cockring met een glijmiddel op waterbasis. Dit zorgt ervoor dat de penisring gemakkelijk over je penis geschoven kan worden zonder te irriteren. Het helpt tevens om de ring precies zo te plaatsen dat het voor jou prettig voelt.
De verreweg beste manier om de cockring te plaatsen is wanneer je penis niet in volle erectie is. Op deze manier schuift de penisring namelijk heel gemakkelijk over je eikel en langs je penisschacht om zijn plaats aan de basis in te nemen (zover mogelijk tegen de balzak en je buik). Wanneer vervolgens je penis in erectie komt, moet het zo zijn dat bij een volledige erectie de penisring goed aan de basis ligt en je bloed toevoer enigszins wordt belemmerd, maar absoluut niet afgekneld. Besteedt hier speciale aandacht aan, zit de ring te strak, laat je penis slap worden en verwijder de ring onmiddellijk.

Het gebruik van een Penis en Balring

De penis en balring, deze ring omvat zowel de balzak als de penis, moet natuurlijk ook aangebracht worden terwijl je een slappe penis hebt. Allereerst laat je je ballen één voor één door de ring glijden (ook hier gebruik je glijmiddel op waterbasis bij) De ring bevindt zich nu om het scrotum boven je ballen. Duw daarna (met glijmiddel) je eikel door de ring, daarna glijdt je volledige penis erdoor en schuift de ring op zijn plek. Dit is zover mogelijk tegen de buikwand. Eventueel moet je een en ander iets begeleiden.
Voordat je je opwachting maakt in de slaapkamer met een penis en bal ring moet je natuurlijk zeker zijn van je zaak, en de juiste maat ring tot je beschikking hebben.
Wat moet je verwachten van de penis-balzak ring.
Om te beginnen moet hij de juiste maat hebben om je bloedtoevoer iets te stremmen, zodat de penis mooi opzwelt en kleur bekend, maar absoluut niet knellen. Je kunt globaal de maat meten met een centimeter band, die omtrek deel je door 3.14, de uitkomst hiervan is de dwarsdoorsnede van de aan te schaffen ring. Neem eerst een goedkope rubberen ring om zeker te zijn van de juiste maat.  Voor het eerste gebruik een metalen vaste ring te nemen raden wij  ten strengste af. Deze laat zich namelijk niet doorknippen in geval van afknelling van de bloedvaten. Over het algemeen mag je een penis of balring niet langer dan een half uur aaneengesloten dragen. Pas wanneer de bloedsomloop terug naar normaal is mag de ring opnieuw gedragen worden.
Wees je bewust van de risico’s van een te nauwe penis of balzak ring. Wees dus altijd zeer alert op de signalen van een afgekneld bloedvat of zelfs van de gehele penis. Het blijven dragen van een te nauwe ring kan kwalijk zijn voor het afgeknelde deel, maar is ook gevaarlijk voor de rest van je lichaam.  Zie je dat de penis opbolt gelijk naast de ring dan is de ring te strak, gelijk verwijderen is dan absoluut noodzakelijk. Hetzelfde geldt voor een abnormale verkleuring (blauw worden) of elk ander iets wat je als abnormaal ervaart. Neem een grotere ring of eentje van een zachter materiaal

Welke Cock-ring is voor jouw het meest geschikt?

Een van de meest simpele en doeltreffende seks artikelen is toch wel de cock ring. Het doel van de ring en de uitvoering ervan zijn vaak van een verbluffende eenvoud. Uitgevonden om je penis meer en groter te doen opzwellen, door de bloedtoevoer uit de penis iets af te remmen. Hierdoor wordt je penis iets vergroot en verdikt en houdt een erectie langer en krachtiger in stand. Over het algemeen zal het erop volgend orgasme ook intenser en heftiger kunnen zijn. Het verantwoordt omgaan met de penis en cockringen kan er goed voor zorgen dat je libido verhogende en dure crèmes en pillen de deur uit kunt doen.
Dubbele combinatie penis en balzakringen.
Dubbele ringen voor penis en balzak zijn veelal gemaakt van een stretch materiaal. Dit voegt nog een extra dimensie toe aan de toch al uitgebreide serie  cock en penis ringen. Vaak is het zo dat deze, meestal wat bredere ringen de penisschacht ondersteunen en de bloedafvoer iets belemmeren en tegelijkertijd de ballen naar beneden gedrukt houden en zo je zaadleiders onder druk zetten. Het laat zich raden wat deze dubbele aanval op vrije bloedstroming doet met je erectie en het te volgen orgasme. En dan hebben we alle voordelen van een stretcher in combinatie met kleine vibrators (al dan niet ingebouwd) nog niet eens benoemd.
Heb je een penis, cockring of balzakring, of een combinatie hiervan, bevestigd om langer een stijve te hebben en meer power en uithoudingsvermogen, gebruik dan géén ring of stretcher met een vibrator aangesloten. De kans dat je het dan langer volhoudt is bijkans nihil. De vibraties zullen je dan namelijk eerder doen klaarkomen dan dat ze afremmen.

De Metalen Cock ring.
Het gebruik van een metalen cockring luistert nauw. Wees zeker van de goede maat en pasvorm. Maar als dat allemaal klopt is de metalen penis ring een klein wondertje op zich. Door zijn niet te veranderen vorm zal hij ferme tegendruk bieden aan je opgewonden penis en je de krachtigste erecties bezorgen.


Stretch cockringen
.
Voordeel van de stretch uitvoering van de penis of cockring is de pasvorm, de stretch maakt hem namelijk geschikt voor bijna alle mannen. Nadeel is dan ook tevens de rekbaarheid van de ring. Over hel geheel genomen is een hogere stretch cockring weer iets stugger en geeft dus ook een betere belemmering van de vrije bloedafvoer.
Een stretch cockring met randjes, knobbeltjes,balletjes of andere stimulerende patroontjes voegen dan natuurlijk weer een extra stimulans toe. Hierbij zou je ook kunnen denken aan sleeves met deze stimulatie structuren, deze zijn vooral ook geschikt voor gebruik tijdens het liefdesspel met je partner, waarbij hij of zij wordt gestimuleerd door dezelfde noppen e.d. en jullie samen tot ongekende hoogtes voert.
De verstelbare Penis en Cockring.
Wil je moeilijk omdoen en passen en meten voorkomen dan zijn er altijd nog de oude vertrouwde verstelbare cockringen. Deze passen altijd perfect en bestaan al sinds mensenheugenis. Ze zijn natuurlijk lang niet zo verfijnd als de hierboven beschreven penisringen, maar zullen voor menigeen toereikend zijn.


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops