filter_list

Filter

Bundelvoordeel Crackstuffer buttplug tot wel 25% korting

Bij veel van onze Crackstuffers Buttpluggen krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bezig met laden...
visibility

Crackstuffers Large Mushroom Head

Nieuw, de Crackstuffers Large Mushroom Head buttplug, wie houdt daar nou niet van?

74,95

visibility

Buttplug Large Tree

Buttplug Large Tree van het merk Crackstuffers . Deze Tools zijn ontworpen om je langzaam en pijnloos op te rekken tot ongekende hoogten....

127,95

visibility

X Large Plug

X Large Plug PL04 van Crackstuffers. Een echte Tool voor mannen,ontworpen om je langzaam en pijnloos op te rekken tot ongekende hoogten.

53,50

visibility

X-Large Goose Plug

Crackstuffers X-Large Goose Plug. De Crackstuffers Gooseneck-serie heeft de ultieme vorm om je optimaal plezier te geven in anale seks.

79,45

visibility
shopping_cart

Buttplug Large Goose Plug

Crackstuffers Large Goose Butt Plug. De Crackstuffers Anaalplug uit de Gooseneck-serie heeft de ultieme vorm om je optimaal plezier te...

53,50

visibility
shopping_cart

Medium Goose Plug

Crackstuffers Medium Goose Plug. De Crackstuffers Gooseneck-serie heeft de ultieme vorm om je optimaal plezier te geven in anale seks.

31,85

visibility

Medium Plug

Crackstuffers Medium Plug. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.

31,85

visibility
shopping_cart

Small Plug

Crackstuffers Small Plug. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.

28,85

visibility

Buttplug small Tree

Buttplug small Tree. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.

74,95

visibility

Large Plug

Crackstuffers Large Plug. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.

42,29

Crackstuffer Buttplug

Crackstuffer buttpluggen hebben de juiste vorm voor jou. Alle Crackstuffer buttpluggen zijn zacht en warm, hebben geen scherpe randjes, of ribbels waar je de tranen van in je ogen krijgt.
De Crackstuffer buttplug is ontworpen om je langzaam en pijnloos op te rekken tot ongekende hoogten. Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl, ze zijn geurloos en zijn bestand tegen glijmiddelen op vet- en olie basis.
De buttpluggen van Crackstuffers zijn erg geliefd in de homo-scene omdat het kwalitatief goede buttpluggen zijn. De meeste buttpluggen zijn in meerdere maten leverbaar, zodat je kont langzaam kan wennen aan het formaat.

Het nieuwe zwart is ....... Blauw. Toys zijn voor Boys - Tools zijn voor Mannen.

Onderhoud van Crackstuffers

Crackstuffers zijn gemaakt van vinyl rubber en met het juiste onderhoud kan je er jaren plezier van hebben. Gebruik alleen een glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis. Gebruik geen glijmiddelen als Crisco, Slam Dunk, Aqueous Cream, Boy Butter etc.
De olie in die producten tasten het materiaal aan waardoor het afbrokkelt. J Lube en X Lube mag wel worden gebruikt.
Reinig je crackstuffer buttplug niet in afwaswater, was hem met een lauw warm sopje en droog hem daarna goed af en bewaar hem donker. Zorg dat ze niet direkt contact hebben met andere toys.
De vervelende eigenschap van de crackstuffers is dat ze zweten na de productie, hierdoor ontstaat er een olieachtige aanslag, deze kan verwijderd worden met een sopje van lauw warm water en Dreft.


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops