filter_list

Filter

Bundelvoordeel tot wel 25% korting

Bij veel van onze Buttpluggen krijg je een hoge korting op aanvullende artikelen wanneer je die gelijktijdig besteld.
De Voordeelbundel staat vermeld onder het artikel
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis


Ontdek het genot èn verhoog je orgasme, breng een buttplug in tijdens voorspel of solo play en intensiveer je seksbeleving. Buttpluggen zijn er in veel soorten, maten en materialen en zijn allemaal ontwikkeld om jouw sensatie op het gebied van sekservaring uit te breiden.
De anale plug is speciaal geschikt als aanvulling op je seksuele repertoire en zal je wensen op dit gebied vervullen en je geweldige orgasmes bezorgen. Het is een fantastische manier om de grenzen van je behoeftes te ontdekken, ongeacht of je solo seks beoefent of anaal stimulatie wilt samen met een partner.

Hoe gebruik je een buttplug

De meeste buttpluggen zijn conisch gevormd, ze beginnen smal en lopen breder uit. Ze hebben bijna allemaal een smaller deel aan de onderkant met een breed uitlopend vlak voor de veiligheid. Het smallere deel bevindt zich ter hoogte van je anus  kringspier. Speciaal ontwikkeld voor anaal play, rekt de buttplug voorzichtig de anus en stimuleert de zenuw uiteinden zowel aan de binnen- als ook aan de buitenkant.  Begin bij het gebruiken van een buttplug altijd met het voldoende bevochtigen van de plug met glijmiddel speciaal voor anaal verkeer. Een anaal glijmiddel helpt om je buttplug goed en soepel naar binnen te laten glijden. Manieren om de plug in te brengen.
  • Ga op handen en knieën en breng plug in.
  • Op je rug liggend met een kussen onder je kont, spreidt je benen. Eventueel iets opgetrokken knieën.
  • Hurkend boven de buttplug en je langzaam laten zakken.

Je kunt je buttplug langer achtereen dragen, van 30 minuten tot enkele uren. Wij adviseren je wel om tenminste elk uur nieuw glijmiddel aan te brengen om je darmwand niet te irriteren terwijl jij aan het bewegen bent.

Waarom mannen een buttplug gebruiken.

Je zou kunnen zeggen dat één en ander een natuurlijk gevolg is van de ligging van de prostaat in het lichaam. De prostaat is uitermate gevoelig en reageert op elke aanraking. De prostaat is op  ongeveer 5 tot 7cm  hoogte gelegen vlak voor de endeldarm en is dus ook goed te stimuleren via de anus.
Het is zelfs zo dat een man enkel door stimulatie van de prostaat in staat is een orgasme te krijgen en te ejaculeren. Volgens kenners zijn deze  prostaat-orgasmes veel intenser doordat ze van binnenuit komen en niet door stimulatie van de penis van buitenaf.
Een gebogen buttplug is daarom uitermate geschikt voor de man, omdat daarmee zeker zijn prostaat op de best mogelijke manier gestimuleerd kan worden. De toegevoegde waarde van prostaat stimulatie zorgt voor extra intense orgasmes en seksgenot bij welk standje dan ook, alleen of met z’n tweeën.

Maar er is natuurlijk meer dan alleen de prostaat.

Het perineum en de onderliggende spieren hebben ook een belangrijke functie bij het hebben van een intens orgasme. Wanneer deze spieren samentrekken en je draagt een buttplug dan zal dit veel sterker worden ervaren.  De plug is immers stevig en vormt een voelbare hindernis bij het samentrekken van je perineum spieren. Dit komt ten goede aan de intensiteit, duur en sterkte van je climax.

 

Hoe bewaar je je buttpluggen

Het is erg belangrijk om je diverse toys niet bij elkaar te bewaren. De verschillende materialen kunnen samen een scheikundige reactie aangaan. Bewaar dus altijd je seksspeeltjes zo dat ze absoluut niet met elkaar in aanraking kunnen komen. 
Pas wanneer je zeker bent dat de materialen gelijk aan elkaar zijn kun je ze samen in één doos bewaren, maar zorg dat ze niet in directe verbinding met elkaar kunnen komen (zo voorkom je verkleving en dus vernieling van je love toys).
Natuurlijk zijn je speeltjes schoongemaakt en ontsmet en eventueel (indien van toepassing) behandeld met talkpoeder, zo heb je lang plezier van je sex toys.
 
Basispunten zijn;
Reinig je Buttplug
Reinig je buttplug altijd voordat je hem opruimt, bijvoorbeeld met de toy reiniger Mister Clean 200ml
Inspecteer je buttplug op schade wanneer je hem opbergt.
Meer weten over hoe je je buttplug reinigt?

Bewaar je Sex Toy apart
Bewaar speeltjes nooit samen.
Laat de speeltjes elkaar nooit raken.
Laat schoongemaakte speeltjes zeer goed drogen, alvorens op te ruimen.
Meer weten over hoe je je buttplug bewaard?
 


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops