filter_list

Filter

✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Rocks-Off - Ro-Zen 7-Speed buttplug en penisring vibrator

De De RO-Zen van Rocks-Off is een klassieke buttplug gecombineerd met een penisring en een balzakring en geeft een bijzondere stimulatie...

39,93

visibility
shopping_cart

Buttplug met vibratie large

Black Velvets zwarte vibrator anaalplug Large. De anaal vibrator is extreem stil en heeft 5 standen die met een drukknop regelbaar zijn.

29,10

visibility
shopping_cart

Buttplug met vibratie small

Black Velvets zwarte vibrator anaalplug (small). De anaal vibrator is extreem stil en heeft 5 standen die met een drukknop regelbaar zijn.

20,92

visibility
shopping_cart

Real Deal Anaal Vibrator

Real Deal Anaal Vibrator. Deze vibrator is door zijn slanke vorm uitstekend geschikt voor degene die het plezier van anaal penetreren wil...

11,95

visibility
shopping_cart

Vibrator lichtgebogen

Zwarte vibrator met licht gebogen kop en licht geaderd voor extra stimulatie van de clitoris maar ook zeer geschikt voor anaal gebruik.

12,71

visibility
shopping_cart

Buttplug vibrator butt boy

Buttplug vibrator butt boy, 100% waterdichte buttplug en perineum stimulator. Rocks-Off Butt-Boy 7 Speed buttplug vibrator vervult veel...

46,95

visibility

Anaal vibrator de Anal Lover

Anaal vibrator de Anal Lover, anatomisch ideaal gevormd. doordat hij licht gebogen is bereikt hij gemakkelijk de gevoelige plekjes.

14,91

visibility
shopping_cart

Buttplug met vibratie medium

Deze buttplug laat je vagina weer lekker nauw voelen, traint je anus, en kan heerlijke vibraties door je onderlijf zenden. En als bonus...

24,38

Anaal vibrator

Nu zou je natuurlijk een algemene vagina vibrator kunnen gebruiken, maar dat raden we je in eerste instantie af. Ben je een betrekkelijke nieuwkomer op het gebied van anale seks dan heeft het gebruik van een speciale anaal vibrator duidelijk de voorkeur. Een anaal vibrator is speciaal ontwikkeld en waar nodig aangepast om jou de anale seks sensatie te bezorgen waar je al zo lang naar op zoek was.

Kijken we puur naar de vorm van een vibrator dan heeft de gewone vibrator meestal een breder begin vaak in de vorm van een eikel. Nu kan dit een grote belemmering zijn, zeker wanneer je nog nooit iets van formaat in je anus hebt ingebracht. Om te voorkomen dat je eerste anale vibratie ervaring op een teleurstelling uitloopt adviseren wij een speciale anaal vibrator, deze heeft een wat spitsere ( en dus gemakkelijker in te brengen) vorm. Denk hierbij aan een mini Temptation vibrator of iets vergelijkbaars. Begin met iets van 7mm met een uitloop naar 20mm, vaak in de vorm van kleine bolletjes. Laat je anale zone langzaam wennen.
Anaal vibrators en zeker die met kleine ribbels zijn heerlijk tijdens de anale masturbatie. De extra stimulatie van de bobbels bereidt je kringspier helemaal voor op penetratie en je lust in seks. Dat maakt de kleine vibrators prima geschikt als voorbereiding op, en het voorspel van, heerlijke seks. Daarbij maakt het niet uit of dit anale seks betreft of vaginale seks of een combinatie van beiden. De toegevoegde waarde van het masseren van je sluitspier door middel van een kleine vibrator is dat je anusspieren helemaal ontspannen en zo de kans op pijn en andere ongemakken aanzienlijk verkleint. Natuurlijk gebruik je ook tijdens voorspel en masturbatie altijd een goed anaal glijmiddel.

Hoe gebruik ik mijn anaal vibrator

Om te beginnen kies je een anaal glijmiddel dat jouw kostbare anaal toy niet aantast. Let bij de aanschaf van toy en glijmiddel op de materiaalsoort van de toy en welk glijmiddel je hierbij kunt gebruiken. Algemene richtlijn is dat een glijmiddel op waterbasis op elke toy gebruikt kan worden.
De te nemen stappen voor het inbrengen van de anaal vibrator zijn eenvoudig. Begin met het aanbrengen van ruim voldoende glijmiddel op toy, anus en het liefst ook in je anus (gebruik van een lubeshooter is hierbij ideaal)
Breng jezelf in een positie die voor jou het prettigst voelt om iets in je anus te brengen. Op je zij of op handen en knieën, dit is erg persoonlijk.
De één vind het fijn om gelijk de vibratie stand te gebruiken en de ander wil eerst de gehele vibrator hebben ingebracht, ook dit moet je zelf ontdekken. Belangrijk is dat je goed naar je lichaam luistert en niks forceert, anale seks moet steeds leuk zijn.

Het aanbod van anaal vibrators is redelijk uitgebreid en je kunt dus een hele collectie gaan opbouwen. De basis van dit alles moet echter klein zijn. Begin met een echt kleine vibrator en laat je lichaam en geest langzaam wennen aan een groter formaat.
Bedenk dat het nooit gaat om het formaat van je anaal toy maar altijd om de mate van plezier en het genot van anale seks.

 


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops