filter_list

Filter

Bundelvoordeel tot wel 25% korting
Bij veel van onze anaalkettingen krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.  
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Crackstuffers Balls Deep

Ontdek met de Crackstuffers Balls Deep hoeveel ballen je kunt inbrengen en trek ze er dan langzaam uit! Go for the gape...

73,95

visibility

American Bombshell MK II Blast Ball

American Bombshell MK II Blast Ball. Een extra large set van 3 anaal beads in de vorm van een granaat en voorzien van een stevig handvat...

26,95

visibility
shopping_cart

XXdreamSToys Anaal Beads Large

XXdreamSToys Anaal Beads Large. Dit is de grootste anaalbalketting uit een serie van 3 stuks.

24,95

visibility
shopping_cart

XXdreamSToys Anaal Beads Medium

XXdreamSToys Anaal Beads Medium. Dit is de middelste anaalbalketting uit een serie van 3 stuks.

19,95

visibility
shopping_cart

XXdreamSToys Anaal Beads Small

XXDreamstoys anaalplug dildo Anaal Beads small, uit één stuk gemaakt. Dit is de kleinste anaalbalketting uit een serie van 3 stuks.

14,95

visibility
shopping_cart

XXL Triple Silicone anaalballen

Voel 3 x de sensatie van deze siliconen ballen, elk gevuld met een kleine, metalen kogel voor een wel zeer speciale stimulatie. Iedere...

27,95

visibility
shopping_cart

Anaalketting Anal Links Large

Anaalketting Anal Links Large - Master Series. Als je klaar bent voor het echte anaalwerk dan is dit een perfekte toy voor jou.

39,95

visibility
shopping_cart

Anaalketting Anal Links Extra Large

Anaalketting Anal Links Extra Large - Master Series. Als je klaar bent voor het echte anaalwerk dan is dit een perfekte toy voor jou.

44,95

visibility
shopping_cart

Anaalketting Black Baller - Master Series

Deze Anaalketting Black Baller - Master Series is alleen voor gevorderden, de vijf imposante ballen zijn bij elkaar ruim 35cm lang en...

49,95

visibility

Falcon Large Balls Anaalketting

Falcon Large Balls Anaalketting, met dit anaalseksspeeltje intensiveer je je orgasme tot ongekende hoogtes.

37,95

visibility
shopping_cart

Falcon Medium Balls Anaalketting

Falcon Medium Balls Anaalketting, met dit anaalseksspeeltje intensiveer je je orgasme tot ongekende hoogtes.

24,95

visibility

Falcon Small Balls Anaalketting

Falcon Small Balls Anaalketting, met dit anaalseksspeeltje intensiveer je je orgasme tot ongekende hoogtes.

18,95

Laad meer

Liefhebber van anale sex?

Een anaalketting, ook wel anal beads genoemd, is een verzameling ballen of balletjes aan een koord, soms oplopend in doorsnede. De anaalketting worden ingebracht in de anus, gebruik hierbij altijd een goed anaal glijmiddel.
Sommige anaalkettingen hebben een terugtrek lus. Wij hebben zowel rubberen als RVS anaalkettingen. Sommige ballen zijn naadloos bevestigd aan de anaalketting, dit maakt het reinigen en onderhouden van de anal beads een stuk eenvoudiger.
De vormgeving van de anaalketting stelt je in staat om voorzichtig te gaan onderzoeken of en hoe je wilt gaan genieten van anale seks. De meeste anaalkettingen hebben oplopende diktes van de ballen, dit stelt jouw lichaam in staat om te wennen aan het oplopende formaat.
Door het over het algemeen kleine verschil in maat kun je heel ontspannen gaan oefenen en bepalen of je nu al toe bent aan diepere penetratie en de volgende bal.
De combinatie van oplopende ronde ballen en vaak handig en duidelijk te sturen vormgeving, maakt van de anaalketting een anaal toy welke je in staat stelt je orgasme goed te beheersen en eventueel te intensiveren.
 

Gebruik bij de anaalketting voldoende glijmiddel

Het begin van je anaal play is natuurlijk altijd het ruim voldoende aanbrengen van een goed anaal glijmiddel, bijvoorbeeld Pjur Backdoor Comfort Glide.  
Breng dit zowel aan op je anaal ketting en in je anus (hulpmiddel hiervoor is de lube shooter, niet perse nodig, wel handig) Zorg dat je in een prettige positie ligt of staat, net wat voor jou prettig voelt. Breng nu de eerste bal in, neem rustig de tijd om te wennen aan het gevoel en je toy, wanneer het goed voelt schuif dan met je ene hand de anaalketting verder naar binnen. Je andere hand houdt je anus een beetje gespreid, zodat de anaal toy soepel zijn weg kan zoeken. Tegen de tijd dat je bent aangekomen bij de allerlaatste bal aan je ketting voel je waarschijnlijk de behoefte om klaar te komen.
De intensiteit van je orgasme kun je beïnvloeden door te gaan spelen met je anaalketting. Trek hem een bal naar buiten en duw terug naar binnen en trek als laatste de ketting bal voor bal naar buiten op het moment van orgasme.

Ben je nu definitief liefhebber van anale sex geworden, dan zou een eventuele volgende stap het  inbrengen van een vibrerende anaalketting kunnen zijn.  De ervaring van het trillen van anal beads diep in je binnenste voegt een totaal andere dimensie toe aan het anale spel. Volgens fervente liefhebbers van vibrerende ballen aan een ketting ervaren zij de trillingen als een likkende tong rond de anus het zogenaamde Rimmen of Anilingus. Of dit ook voor jou geldt en je dat fijn vindt zal je moeten uitvinden.

Veiligheid moet natuurlijk altijd prioriteit nummer één zijn. Dus gebruik bij voorkeur een anaalketting met een terugtrek lus. Heb je die niet breng dan nooit de gehele ketting in, maar laat afhankelijk van de totale lengte altijd één of twee ballen buiten het lichaam. Dit bevordert het eenvoudig verwijderen van de ketting en voorkomt het wegschieten achter je sluitspier


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops