filter_list

Filter

Bundelvoordeel tot wel 25% korting
Bij veel van onze anaaltoys krijg je een hoge korting op aanverwante artikelen wanneer je die gelijktijdig mee besteld.  
✓ Op werkdagen vóór 17:30 uur besteld, morgen in huis


Anaal toys, een veelzijdig begrip

Wanneer is iets een toy en wanneer is het een anaaldouche? Volgens ons kan dat best samengaan in sommige gevallen. Wij hebben beide volop in ons assortiment, van een mooie metalen anaal douche tot een  prachtige anaalketting.
Voorwaarde bij het gebruik van een anaaltoy is absoluut het gebruik van een gllijmiddel. Ben je niet zeker van de materiaal samenstelling van je toy gebruik dan altijd een glijmiddel op waterbasis om uit te sluiten dat je eventuele siliconen speeltjes kapot maakt. Gebruik je anaal toy nooit zonder glijmiddel, die heeft namelijk meerder functies, het verhoogt het genot, zorgt ervoor dat je toy soepel naar binnen glijdt, beschermt je darmwand en voorkomt onnodige irritatie van je slijmvlies. Want Anaalplay moet altijd anaalplezier betekenen ook de dag erna.

Anaal toys | Douches and Enemas

Onontbeerlijk voor de persoonlijke hygiëne en absoluut een 'must' wanneer je liefhebber van Rimming en anale seks bent zijn anaal douches of enemas. Wees altijd voorbereid op onverwachte 'Close encounters'.
Bij Alles voor Mannen vind je vanzelfsprekend een ruim aanbod aan anaaldouches en enemasets.  Je kunt natuurlijk gaan voor de eenvoudige ballon spuit, maar ook voor de Master Series - Deluxe Enema Set. En alles wat zich hier tussen  bevindt. Welke uitvoering van anaaldouche je ook kiest je kunt altijd schoon en veilig anale seks beleven.
Het reinigen van je darmkanaal stelt je bovendien in staat om ongeremd van het liefdesspel te genieten, je voelt je veel vrijer, nu je zeker weet dat je schoon en fris bent en op alles voorbereid.

Anaal toys | Anaal ketting / Anal Beads

Een anaal ketting/anal beads is een verzameling balletjes welke onderling verbonden zijn. Dit kan bestaan uit een min of meer buigzame verbinding, gelijk aan het materiaal van de ballen, maar ook uit een simpel touwtje. Natuurlijk kun je de anaalketting of analbeads gebruiken bij masturbatie, maar ze kunnen ook een welkome aanvulling blijken tijdens de gemeenschap. Trek ze net voor het bereiken van het orgasme langzaam naar buiten. Beads en anaalkettingen zijn er in diverse soorten en maten. Ben je beginner op anaal gebied, begin dan klein. Bij Alles voor Mannen vind je natuurlijk ook de kingsize maten.

Anaal toys | Anaal Vibrators

Ben je al bekend met de normale anaal toys en ben je toe aan een extra dimensie dan kun je gaan voor de anaal vibrator. Deze is in ontelbare vormen en uitvoeringen te verkrijgen bij Alles voor Mannen. Wil je alleen de kringspier stimuleren of tegelijk ook de prostaat en je perineum? Oriënteer je rustig op de site, je kunt de keuze maken tussen een anaal ketting met vibratie, maar ook voor een prostaat vibrator of een buttplug vibrator en soms een samensmelting van de verschillende vormen.
Ze hebben allen één ding gemeen, ze zijn ontwikkeld om jouw plezier in anale seks verhogen. Laat de vibraties bezit van je nemen en je meevoeren naar ongekende orgasmen.

Anaal toys | Crackstuffer dongs

De Depth trainers van Crackstuffer zijn, met een enorme lengte van maar liefts 68cm, het ultieme middel om je diepgang te trainen. De lengte stelt je instaat om voorbij de eerste bocht en tweede bocht te komen. Ze zijn aangenaam zacht en nemen snel je lichaamstemperatuur aan. Begin met de kleinste maat en gebruik altijd ruim voldoende glijmiddel en zorg vooraf voor een diepe reiniging van je darm. De Crackstuffer dongs zijn ontworpen om je te helpen jezelf langzaam en pijnloos op te rekken en hebben dus geen scherpe randjes of andere onvolkomenheden. In principe dus ontwikkeld om je te trainen, maar zoals met veel anale toys brengen ook deze minstens zoveel anaal plezier. Er zijn mannen die uiteindelijk de grootste maat aankunnen, maar voor evenzoveel betekent de 30mm begin en eindpunt. Dit zal echter geen afbreuk doen aan het te beleven genot.

Belangrijk

Zorg er altijd voor dat je met het gebruik van anaal toys zeer hygiënisch en zorgvuldig omgaat. Je darmkanaal is gevoeliger voor en heeft van nature minder weerstand tegen infecties en SOA’s.

Hoe bewaar je je anaal toys?

Het bewaren van je anaal toys (wanneer ze niet in gebruik zijn) is minstens zo belangrijk als het reinigen van je anaaltoys. Je hebt vaak verschillende materialen voor de diverse seksspeeltjes. Aan een anaalplug worden immers  heel andere eisen gesteld dan aan een penisring, dit geeft dus andere materiaal eisen.
Heel globaal komt het er op neer dat je sowieso de seksspeeltjes onderling niet met elkaar in aanraking moet laten komen. Geef dus elk seksspeeltje een eigen zakje o.i.d.
Daarnaast is het zo dat de diverse materiaal soorten chemisch op elkaar of hun directe omgeving kunnen reageren, zonder dat ze elkaar hoeven te raken.
Dit fenomeen doet zich relatief vaak voor bij buttpluggen en dildo’s, omdat deze vaak een soepele buigzame uitvoering hebben. Hou dus de diverse materiaal soorten van elkaar gescheiden.

Wil je lang plezier hebben van je anaaltoys dan bewaar je deze zorgvuldig en altijd gereinigd!
Meer weten over hoe bewaar je anaal toys

Hoe reinig je je anaal toys

Zorg altijd voor een schone anaal toy, reinig grondig na gebruik en spoel of neem het af voordat je hem weer gebruikt. Het enige dat je nodig hebt voor algehele reiniging is warm water een geschikte toycleaner en keukenrol of een niet pluizige doek.
Verleng de levensduur van je anaal toy door hem zorgvuldig te onderhouden!
Meer weten over hoe reinig je anaal toys


Alle prijzen zijn inclusief btw, exclusief eventuele verzendkosten. Copyright © 2016 ESC-Webshops VOF

Alles voor Mannen winkel is onderdeel van ESC webshops